Cumpără acest produs și obții 8 puncte de loialitate
Promoție

Citrus Fresh Essential Oil Blend 15ml

121 lei
Obții 8 puncte de loialitate

- 10%

Amestecul de uleiuri esențiale Citrus Fresh este creat special pentru a susține și a întări sistemul imunitar, în compoziția lui având o serie de uleiuri de citrice care contribuie la relaxare și calmare, stimulând, totodată, și activitatea cerebrală prin inducerea unei stări de bine și apariția creativității.

Amestecul de uleiuri esențiale Citrus Fresh este creat special pentru a susține și a întări sistemul imunitar, în compoziția lui având o serie de uleiuri de citrice care contribuie la relaxare și calmare, stimulând, totodată, și activitatea cerebrală prin inducerea unei stări de bine și apariția creativității. Această formulă este potrivit atât pentru copii cât și pentru adulți deoarece, potrivit cercetătorilor japonezi, acest ulei este capabil să crească capacitatea de concentrare și claritatea și acuitatea mentală, astfel încât, vom putea atinge obiectivele propuse, examinând cu calmitate orice situație și explorând potențialul maxim pe care îl deținem pentru a realiza scopurile propuse. Acest ulei are proprietăți antiinfectioase și antiparazitare, fiind capabil să distrugă bacteriile din aer, să îl purifice și să reîmprospăteze atmosfera.

Beneficii:

  • Susţine sistemul imunitar
  • Antianxietate, antidepresiv, antiinflamator
  • Anticelulitic, anticoagulant, antispasmodic
  • Are efect de ardere a grasimilor
  • Purificăaerul de microbi şi alte bacterii
  • Stimulează activitatea cerebrală
  • Combate stresul şi calmează mintea

Ingrediente: portocală, mandarină, grapefruit, lămâie, mentă.

Precauţii:

În cazul persoanelor însărcinate, care alăptează, sau care au o afecţiune medicală, înainte de utilizare este recomandată consultarea medicului.

Diluarea este necesară în cazul aplicării uleiului pe zone sensibile.

Evitaţi expunerea la soare timp de 12 ore după folosirea produsului.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Citrus Fresh Essential Oil Blend 15ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată.