Cumpără acest produs și obții 22 puncte de loialitate
Promoție

Clarity Essential Oil Blend 15ml

323 lei
Obții 22 puncte de loialitate

- 10%

Amestecul de uleiuri esențiale Clarity a fost creat special pentru a stimula activitatea cerebrală, eliberând blocajele emoționale, datorită combinației de mentă și rozmarin, fapt dovedit și în cadrul unui studiu realizat pe niște studenți la Universitatea din Cincinnati care a demonstrat că inhalarea uleiului de mentă a stimulat cogniția și acuitatea mentală. Totodată, stimulând activitatea creierului, acest produs reușește să înlăture stările de oboseală fizică sau mentală redând o concentrare mentală necesară atingerii obiectivelor propuse și să dea un plus de energie înlăturând stările de somnolență.

Amestecul de uleiuri esențiale Clarity a fost creat special pentru a stimula activitatea cerebrală, eliberând blocajele emoționale, datorită combinației de mentă și rozmarin, fapt dovedit și în cadrul unui studiu realizat pe niște studenți la Universitatea din Cincinnati care a demonstrat că inhalarea uleiului de mentă a stimulat cogniția și acuitatea mentală. Totodată, stimulând activitatea creierului, acest produs reușește să înlăture stările de oboseală fizică sau mentală redând o concentrare mentală necesară atingerii obiectivelor propuse și să dea un plus de energie înlăturând stările de somnolență. Acest ulei este ideal pentru amplificarea vigilenței și concentrării, permițând astfel explorarea potențialului maxim pe care îl deținem, redându-ne încrederea și puterea în forțele proprii.

Beneficii:

  • Combate anxietatea, depresia şi stresul
  • Antiinflamator, antispasmodic
  • Energizant şi fortifiant
  • Îmbunătăţeşte circulaţia sângelui
  • Îmbunătăţeşte memoria
  • Stimulează sistemul imunitar

Ingrediente: busuioc, cardamom, rozmarin, mentă piperată, lemn de trandafir, muşcată, lămâie, palmarosa, ylang ylang, bergamotă, muşeţel roman, iasomie.

Precauţii:

În cazul persoanelor însărcinate, care alăptează, sau care au o afecţiune medicală, înainte de utilizare este recomandată consultarea medicului.

Diluarea este necesară doar în cazul persoanelor cu piele foarte sensibilă.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Clarity Essential Oil Blend 15ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată.