Cumpără acest produs și obții 32 puncte de loialitate
Promoție

Build your dream 5ml

520 lei 468 lei
Obții 32 puncte de loialitate

- 10%

Amestecul de uleiuri esențiale Build Your Dream este ideal atunci când vrem să facem o schimbare în viață noastră, deoarece este capabil să inducă sentimente de încredere și suport, pentru a putea să îți atingi obiectivele stabilite și să gestionezi cu calm situațiile neprevăzute sau stresante, putând astfel să îți urmezi visurile. Acest ulei este perfect pentru dezvoltarea simțurilor antreprenoriale deoarece reduce stresul creearii unei afaceri și îndepărtează obstacolele, oferindu-ți vitalitate și agilitate.

Amestecul de uleiuri esențiale Build Your Dream este ideal atunci când vrem să facem o schimbare în viață noastră, deoarece este capabil să inducă sentimente de încredere și suport, pentru a putea să îți atingi obiectivele stabilite și să gestionezi cu calm situațiile neprevăzute sau stresante, putând astfel să îți urmezi visurile. Acest ulei este perfect pentru dezvoltarea simțurilor antreprenoriale deoarece reduce stresul creearii unei afaceri și îndepărtează obstacolele, oferindu-ți vitalitate și agilitate. Sporește încrederea în sine și în forțele proprii, astfel încât vei putea să îți explorezi potențialul pe care îl deții și creativitatea deoarece stimulează activitatea cerebrală. Totodată, elimină orice emoții sau energii negative, făcând loc energiilor și gândurilor pozitive, aducând un echilibru mental și emoțional.

Beneficii:

  • Combate stresul
  • Dăsentimentul de siguranţă, încredere, putere
  • Eliminăemoţiile negative şi le înlocuieşte cu energii pozitive
  • Îmbunătăţeşte concentrarea şi acuitatea mentală
  • Reduce depresia şi anxietatea
  • Sporeşte capacitatea de a atinge potenţialul maxim

Ingrediente: lavandă, tămâie sacră, roiniţă, chiparos albastru, Hong Kuai, molid albastru de Idaho, Ylang Ylang, lemn de santa, piper negru, anason, mandarina, bergamota, muşeţel albastru marocan, ienupăar, brad de balsam de Idaho, coriandru, muşcată, lotus albastru.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Build your dream 5ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată.