Cumpără acest produs și obții 21 puncte de loialitate
Promoție

Orange Blossom Facial Wash

308 lei
Obții 21 puncte de loialitate

- 10%

Tonerul Orange Blossom Facial Wash este potrivit pentru toate tipurile de ten, dar este specializat pentru cei cu tenul gras, urmărind să elibereze porii de impurități și să îți lase un ten proaspăt și revigorat.

SKU: 39 Categorii: , Etichetă:

Dacă te-ai săturat de rezidurile care rămân după ce te demachiezi și care îți blochează porii, sau dacă ritualul tău de demachiere durează prea mult și îți dorești să petreci acel timp în alt mod, acest produs se mulează perfect nevoilor tale. Tonerul Orange Blossom Facial Wash este potrivit pentru toate tipurile de ten, dar este specializat pentru cei cu tenul gras, urmărind să elibereze porii de impurități și să îți lase un ten proaspăt și revigorat. Fiind făcut din ingrediente naturale, acesta urmărește să și hidrateze pielea, astfel încât după demachiere, pielea ta nu va rămâne deloc uscată și va avea un aspect natural.

Cu siguranță acest toner va da un plus de revigorare tenului tău, încercând să scoată în evidență trăsăturile frumoase naturale, putând fi folosit zilnic, chiar dacă nu urmărești să te demachiezi, ci pur și simplu îți dorești să ai tenul curat, având în vedere toate impuritățile și praful din jurul nostru care se depun inevitabil pe părțile corpului expuse la acestea.

Precauţii:

  • Produsul nu trebuie lăsat la îndemâna copiilor.
  • Produsul este doar pentru uz extern.
  • Produsul trebuie păstrat într-un loc uscat şi răcoros, departe de razele soarelui.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Orange Blossom Facial Wash”

Adresa ta de email nu va fi publicată.